Szarvasgombás szőlőmagolaj

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 47 250 Ft/kg

A termékről

Az olívaolajjal ellentétben a hideg préseléssel nyert szőlőmagolaj íze igen visszafogott és lágy. Olyan ételek készítéséhez használjuk, ahol semmiképpen nem kívánatos, hogy az olaj íze előtérbe nyomakodjon, illetve akár kivehető legyen. Jó példa a csokoládé: szarvasgombás csokoládékrémhez bizonyosan ezt az alapanyagot ajánljuk.

Az extra minőségű (BIO) szőlőmagolaj ebben a kompozícióban az Isztriai szarvasgombával (Tuber Magnatum) jelenik meg. Ez a szarvasgomba – fehér szarvasgombaként is közismert – a Világ legnépszerűbb, és legdrágább fajtája. Illata rendkívül intenzív és semmihez sem hasonlítható – ám mindenkit emlékeztet valamire, amit általában nehezen tud megfogalmazni. Megfoghatatlan érzelmek bukkannak a felszínre. Kinek-kinek kedve szerint: nagyon izgalmas, vagy nagyon sok, vagy mindkettő és még.

Hízlalt libamáj ételekhez: libamáj- kacsamáj pástétomok, sült májak. Húsokhoz, steakekre. Majonézbe, tejfölbe keverve. Salátákhoz, természetesen. Mindenféle sajthoz. Vajas croissont-hoz. Reggeli tojásétekhez: vajas rántottába, tükörtöjásra, lágytojáshoz, buggyantott tojásra.

A kiválasztott termék a kosárba került!