Vadpác fűszerkeverék -kotányi

Ár:
320Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 25 g
Bruttó egységár: 12 800 Ft/kg

A termékről

Hozzávalók:

½ liter borecet, 1 szelet citrom, vörösbor, 1 csomag KOTÁNYI zöldfűszerkeverék, 1 csomag KOTÁNYI Mix – Vadpác fűszerkeverék

Toni Mörwald receptje:

1. Az 1 liter vizet és a borecetet a KOTÁNYI zöldfűszerkeverékkel, egy szelet citrommal és a KOTÁNYI Vadpác fűszerkeverék tartalmával ½ órán keresztül forraljuk, majd hagyjuk kihűlni és hozzáadjuk a vörösbort.

2. A pácot az előkészített vadhúsra öntjük és másnapig hűvös helyen állni hagyjuk.

3. A húst a vadpáccal locsoljuk, így az szolgáltatja a vadhoz készített szósz alapját is.

Javaslat: A vadak pácolása a hús elkészítésének hagyományos módja, így klasszikus vadreceptekhez is használható. -

A kiválasztott termék a kosárba került!